Landsstyret i Frp holder et ekstraordinært møte om bompenger onsdag ettermiddag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er mange som i dag spør seg «hvordan det kan ha seg at Frp nå går så mye tilbake på meningsmålingene?»

Men er det virkelig så vanskelig å forstå?

Selv mener jeg det er veldig lett å se hva det er som er årsaken bak Frps dårlige meningsmålinger, og jeg tror det er på tide folk begynner å snakke om faktaene som slik jeg ser det «lyser oss midt i fleisen».

annonse

For det første er det helt klart at Frp med Siv Jensen i styresetet har beveget seg langt bort fra standpunktene den såkalte grasrota i partiet står for, og vi har tre saker som bedre enn noe underbygger dette.

Les også: Ole Paus om Frp: – Jævla feige folk!

Den første og mest graverende saken er da FRP tok disens mot å stemme for eller mot den såkalte «Immigrasjonspakten til FN» som de aller fleste i grasrota til Frp er sterke motstandere av. Her burde virkelig Frp ha stått på sine krav og stått opp for sine velgeres meninger og stemt mot avtalen og gitt sine regjeringspartnere et ultimatum der de sa at om avtalen ble vedtatt av regjeringen så ville Frp gå ut av regjeringen.

FN pakten undergraver absolutt all immigrasjonspolitikken Frp gikk til valg på og som folk stemte for, og det at Siv Jensen og hennes lederkabal i Frp så lett aksepterte et nederlag i den saken var starten på Frp/ledelsens svik mot velgerne.

annonse

Den neste saken var bompengesaken der Siv Jensen har gått ut og sagt at Frp vil stemme FOR bomringpakkene selv etter at hennes eget landsstyre har bedt partiet endre sitt standpunkt i saken. Dette underbygger ideen om at Siv Jensen ikke jobber på vegene av sine velgere, men har samlet en liten ELITE bak seg som nå sitter på toppen i partiet og er mer opptatt av å fremme forslag som gagner dems egne personlige interesser fremfor Frp velgernes interesser.

Den tredje og siste årsaken slik jeg er det er det faktum at Frp nå ser ut til å ha blitt et parti ledet av en liten gruppe mennesker rundt Siv Jensen som egentlig ikke står for ekte Frp-politikk, men heller jobber for å fremme sine egne personlige interesser, og som derfor ikke ser det som noe problematisk å undergrave Frps egen politikk.

Dette har ført til at Frp-velgere stadig vekk blir sittende med en følelse av å ha blitt sviktet av eget parti i saker som normalt sett har blitt ansett for å være selve «kjernesakene» til partiet. Videre føler nok mange FRPere at selv om dems parti nå sitter i regjeringen så har det ikke ført til at man som FRPer åpent kan stå frem med ens politiske standpunkt uten å bli fysisk angrepet av ens politiske motstandere, MYNDIGHETENE og POLITIET !!!!!!!

Man opplever for eksempel at ytringsfriheten fremdeles blir innskrenket og det beste eksempelet på dette er kanskje de utallige angrepene på det konservative mediet Resett.no som av personer i ulike myndighetsposisjoner blir forsøkt tiet i hjel.

FRPs velgere ser ingen motangrep fra sine såkalte folkerepresentanter i eget parti der eksempelvis regjeringspersoner i FRP sier de FØRST og FREMST kommer til å uttale seg til Resett.no for å motarbeide venstresidens forsøk på sensur av konservative her i landet.

annonse

Man ser heller ikke noe til FRP-politikere i debatten rundt hva som er og ikke er såkalt «hatefulle ytringer» eller såkalt hatprat som helt og holdent er oppfunnet retorikk fra venstresiden for å kunne innskrenke FRPere og konservative velgeres ytringsfrihet.

Hvorfor ser man INGEN FRP-politikere som stiller spørsmål til HVA den juridiske definisjonen for hatprat eller hatefulle ytringer er når man vet at man i USA har en kjennelse fra den amerikanske høyesterett hvor man sier at det ikke er noe som juridisk kan ansees for å være hatefulle ytringer ettersom hva som er og ikke er hatefullt varierer alt utfra det enkelte individets subjektive oppfatning.

Når FRPere til stadighet ser FRP politikere gjemme seg bort i viktige politiske saker som nå er i ferd med å endre hele samfunnet vårt er det derfor kanskje ikke så rart at FRP velgerne nå setter seg på gjerdet og håper og venter på at noe nytt og bedre skal dukke opp og erstatte FRP om partiets ledelse snart ikke endres eller begynner å ta sine velgere på alvor.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon