Viktor Hovland har spilt to slag under par på begge rundene så langt i John Deere Classic. Nordmannen klarte dermed cuten og fortsetter spillet lørdag og søndag. Arkivfoto: Marcio Jose Sanchez / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Viktor Hovland gikk også andre runden i John Deere Classic to slag under par. Dermed klarte han cuten og ligger på en delt 51.-plass halvveis i turneringen.

Nordmannen klarte birdie på andre og åttende hull og fullførte fredagens runde på 69 slag, like mange som han brukte dagen før. Det var altså bra nok til at han får være med også på golfturneringens to gjenstående runder.

Mexicanske Roberto Diaz, som ledet etter en knallsterk førsterunde, fikk ikke ting til å stemme fredag og gikk den andre runden fire slag over par. En dobbel bogie på dagens siste hull bidro til å sende ham ned til en delt 24.-plass.

annonse

– Jeg spilte ikke dårlig i dag, men jeg spilte ikke helt bra heller. Jeg hadde litt for lange birdieputter i hele dag og klarte omtrent ikke å senke en eneste en, sa Hovland i et intervju vist på Eurosport.

Det er fortsatt latinamerikansk ledelse etter to runder. Jhonattan Vegas fra Venezuela kom inn ni slag under par på fredag og ligger totalt tretten slag under. Bak ham følger amerikanerne Andrew Landry og Lucas Glover, som ligger henholdsvis tolv og elleve slag under par.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon