Sean Hannity. REUTERS/Leah Millis
annonse
annonse

Sean Hannity mener at Alexandria Ocasio-Cortez har blitt den nye de facto lederen av Demokratene, og at lederen for demokratenes gruppe i Representantenes hus, Nancy Pelosi, er maktesløs til å gjøre noe med det.

Ocasio-Cortez er kjent for sin, etter amerikansk målestokk, venstrevridde politikk.

– De er på randen av borgerkrig. Nancy Pelosi har helt mistet kontrollen over sin radikale sosialistiske ving. Ocasio-Cortez, Tlaib og Omar og Pressley styrer nå showet, sa Hannity i sitt tv-show på mandag.

annonse

Identitetspolitikk

Hannity advarte at disse radikale elementene i Det demokratiske partiet vil bruke identitetspolitikk til å angripe alle som motsetter seg deres politikk – inkludert andre demokrater – for å «forandre USA» til et sosialistisk land.

Les også: «Borgerkrig» i Det demokratiske partiet mellom Pelosi og Ocasio-Cortez – med anklager om rasisme

annonse

– Det spiller ingen rolle hva Pelosi sier eller gjør. Det er de radikale som nå bestemmer i Det demokratiske partiet. Alle som motsetter seg dem blir selvfølgelig raskt stemplet som xenofobiske, homofobiske, islamofobiske, rasistiske, sexistiske eller fanatikere, sa Hannity.

Stor innflytelse

Fox News-verten pekte også på hvilken innflytelse denne «sosialistiske vingen» har fått på de demokratiske presidentkandidatene.

Les også: Michael Moore: – Alle føler at Ocasio-Cortez (29) er demokratenes nye leder

– Deres innflytelse er så kraftig at hver demokratiske presidentkandidat for 2020 har omfavnet deres ytterliggående sosialistiske politikk. Og hvis de ikke adopterer den helt, blir de angrepet av de fire kongresskvinnene, sa Hannity.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon