Per Sandberg og Siv Jensen har beleilig hukommelsessvikt. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Det ser ut som om Italia skal greie det som Norge aldri klarte, nemlig å få Mulla krekar ut av landet.

Med dommen på 12 år som Krekar nå har fått, ble han arrestert av PST i Norge etter begjæring fra Italia. Hans advokat Brynjar Meling, er selvsagt forferdet over dette. Han vil nå etter all sannsynlighet miste sin desidert beste klient og kan ikke lenger få penger av den norske stat for å forsvare en terrorist.

Mange har de vært som har forsøkt å få Krekar ut av Norge, men ingen har lykkes med dette. FrP lovte at hvis de kom i regjeringsposisjon, så skulle Krekar ut ved første anledning. Men som med de fleste av valgløftene til kamelslukerparti nummer en i Norge, så var det bare prat.

annonse

Mannen som har glemt alt han har sagt og gjort før han traff en iransk skjønnhet, Per Sandberg, sa blant annet dette til NRK i 2015:

– Jeg tror det norske folk vil bli tilfreds når de ser at Fremskrittspartiet greier å sende Krekar ut av Norge.

På spørsmål fra NRK om når det eventuelt skulle skje, svarte orakelet fra Trøndelag slik:

annonse

– Kanskje jeg vet mer enn du gjør.

Vel, det viste seg at Sandberg ikke visste så mye allikevel. Hvorvidt han husker Mulla Krekar i dag er uvisst, men både han og Siv Jensen, som i 2009 krevde at Krekar måtte holdes i forvaring til han kunne sendes ut av landet, lider av bemerkelsesverdige men beleilige hukommelsestap når det kommer til løfter, lovnader og andre opptredener i pinlige situasjoner.

Man får assosiasjoner til Manuel fra Barcelona i den britiske humorserien «Hotell i særklasse» og hans standard svar når han ble spurt om noe: «I know nothing».

Jensen &CO i FrP har hatt hukommelsestap før de, og får det helt sikkert igjen også. Bare en situasjon blir pinlig nok.

FrP lederens lovnad om at hvis FrP kom i regjering, så skulle det henges opp skilt på hver eneste bomstasjon i Norge hvor det skulle stå: «Gratis så lenge Fremskrittspartiet sitter i regjering», er en klassiker.  Hvorvidt hun husker at hun sa dette eller ei, så er det uheldigvis for henne godt dokumentert.

annonse

Brynjar Meling vil nå få en siste sjanse til å grabbe til seg litt mer av skattebetalernes penger fordi Mulla Krekar har anket sin dom på 12 år. Spørsmålet er hvorvidt den norske stat vil betale for en norsk advokat hvis Krekar nå blir utlevert til Italia. Han er jo som kjent ikke norsk statsborger. Men slik vi kjenner denne Regjeringen så er det ingen stor bombe om de vil godta noe slikt.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon