Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En mann i 40-årene fra Midt-Telemark er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en eldre mann ble funnet forslått og senere døde på sykehus.

annonse

Hendelsen skjedde natt til lørdag 22. juni, men ble først gjort kjent av politiet tirsdag.

– Politiet etterforsker saken som grov kroppsskade med døden til følge. Mannen som er siktet, har en personlig relasjon til avdøde. Mannen ble pågrepet av politiet, og ble senere innlagt på sykehus til psykiatrisk behandling. Han er foreløpig ikke avhørt. Politiet har bedt tingretten oppnevne forsvarer for siktede, opplyser Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

Politiet rykket ut til den eldre mannens hjem etter meldinger om at han var funnet forslått. Han ble fraktet til Sykehuset Telemark for behandling, men døde i slutten av forrige uke.

– Politiet ser alvorlig på forholdet, og etterforskningen prioriteres høyt. Dette er tragisk hendelse for dem som er berørt av den, sier lensmann Sigrid Dahl i Midt- og Vest-Telemark.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.