Illustrasjonsbilde: AFP/ - China OUT
annonse
annonse

#SocialMediaSlavery

Når styresmaktene styrer Internett

Gammelmedia begynner å få panikk.

annonse

Folk lar seg ikke lenger affisere med å bli kalt nazist, rasist og fascist. Etter årevis med urettferdig dritt slenging har endelig venstresidens namecalling begynt å miste sin kraft, og samtidig som Internett-plattformene vokser frem vil heller ikke folk ta det som slipper ut fra MSM for god fisk. Folk undersøker selv.

Så hva gjør venstresiden når de ikke lenger kan skremme oss med ord? 

Svaret er rett foran nesene våre. Det begynner å bli vanskelig å få delt nyheter og innlegg både på FB, YouTube og Twitter. Innlegg blir slettet, utestengelser i 3 døgn eller 30 døgn for å skrive eller å poste noe moderatorene ikke liker. Folk får sin konto slettet og blir utestengt for livstid kun for å ha postet innlegg i favør Tommy Robinson.

annonse

Les også: Facebook har fjernet Tommy Robinson innlegget til Per-Willy Amundsen

I USA har det nå kommet frem at folk som har sittet i høye stillinger under Obama regjeringen og Clinton-stiftelsen sitter som moderatorer for hatprat på FB, YouTube og Twitter. Folk som har jobbet i viktige stillinger for Demokratene i USA er altså de som bestemmer hva som skal slettes, hvem som skal slettes og hvilke ytringer som godtas. De sletter alle meninger som de mener er «feil».

På siden spinquark.com vil du finne listen over hvilke posisjoner de har hatt i den Demokratiske regjeringen og hvilke roller de nå har i FB.

Print denne listen ut og ta vare på den. Hvis den skremmende trenden fortsetter skal du ikke se bort ifra at de på en eller annen måte klarere å få kontroll over sannheten utenfor de sosiale medier i nær fremtid. Se bare til Kina, der regjeringen sensurerer nettsteder de ikke vil at befolkningen skal se ved hjelp av Google(?) 

Det var en i USA som la ut en lite flatterende video av Nancy Pelosi. Et par minutter senere ble den slettet. En journalist hadde ringt til FB og fått den slettet. Men hvordan kan man ringe til FB? Hvor i all verden finner man det telefon nummeret?

Det viste seg at en som før hadde jobbet for Nancy Pelosi nå jobber for FB som moderator, så da var det jo ingen sak å ringe og be om å få den videoen slettet.

Etter det som nå kommer frem viser det seg at det er nærmere 100 personer fra Demokrat-administrasjonen og Clinton-stiftelsen som nå sitter i moderator stillinger på FB, Twitter og YouTube. 

Om det er slik, som det nå ser ut til å være, er dette uhyre alvorlig. At en av sidene i politikken skal styre over alle plattformene på internett, og bestemme hva som kan og ikke kan postes vil rett og slett føre til at ytringsfriheten strupes. Vi er på god vei til et verdensomspennende diktatur, for det første som ryker i et diktatur er nemlig ytringsfriheten.

annonse

Politikere eller de som jobber for dem skal ikke bevege seg inn i noen moderator roller på plattformene på internett.

Så hvordan er det i Norge?

Jeg har hørt at Faktisk.no sitter som administrator på FB her i Norge. Jeg håper at det her i landet, som i USA, vil komme frem hvem som sitter i disse moderator stillingene her til lands.

Jeg fikk i posten i dag et hefte med «gode råd for deg som stiller til valg». Den er utarbeidet av Etterretningstjenesten, Nasjonal sikkerhetsmyndighet og Politiets sikkerhetstjeneste. Der sier de at Norge er et tillitsbasert samfunn. 

Jeg vil heller si at vi var det. Vi har ikke lenger tillit til media eller våre politikere.

Det som nå skjer er alvorlig, men jeg har liten tro på at våre styresmakter gjør noe med det. Det har vi jo fått merke når det gjelder kampanjen mot Resett, hvor stortingsmedlemmer aktivt går ut for å stoppe en lovlig nettavis fra å kunne eksistere. De har ikke de «riktige» meningene. 

Hvor dette kommer til å ende vet jeg ikke da jeg ikke er spåmann, men jeg er redd for om denne utviklingen fortsetter vil man se et «tillitsbasert» folk ta til gatene for å protestere. Hvor vil da ytringsfrihetsgrensen stå?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon