Haagen Poppe er fylkestingsrepresentant for Aust-Agder. Han anklager Per Willy Amundsen og andre i FrP for å være ekstreme. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Fylkestingsrepresentant Haagen Poppe i Aust-Agder er ikke nådig i omtalen av Fremskrittspartiet i lørdagens utgave av Fædrelandsvennen.

– Når sentrale Frp-politikere og offisielle Facebook-sider gir uttrykk for holdninger som tenderer til rasisme og muslimhat, støtter ekstremister og sprer konspirasjonsteorier, tendensiøse saker og fake news, må bladet tas fra munnen, skriver han i kronikken (ikke på nett).

Han viser til Per-Willy Amundsens støtte til den britiske aktivisten Tommy Robinson og at lokale representanter for Arendal Frp har støttet at Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) skal få holde stand i byen.

annonse

Han kritiserer også flere andre navngitte lokale Frp-politikere for det han oppfatter som kontroversielle utspill og stiller spørsmål ved om Høyre kan samarbeide med et slikt parti i fylkestinget.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon