Et grensegjerde mellom USA og Mexico fotografert ved Santa Teresa i New Mexico. Foto: Kenneth Madsen / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Siden Donald Trump tok over Det hvite hus for over 30 måneder siden, har hans administrasjon ikke bygget en eneste meter med ny grensemur mellom USA og Mexico.

I en uttalelse fra amerikanske grensemyndigheter, som overser konstruksjonen av den planlagte grensemuren, bekreftet de at all foreløpig konstruksjon har blitt foretatt av eksisterende «forfallende» grensemur, skriver Washington Examiner.

I uttalelsen kom det fram at 82 kilometer med grensemur har blitt renovert, det er et gjennomsnitt på 2,7 kilometer i måneden. Totalt er det planlagt omlag 330 kilometer med ny grensemur, arbeidet med å sikre disse områdene pågår fortsatt.

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon