Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

En drapssiktet 22-åring har erkjent at han slo en metallgjenstand i hodet til en 40 år gammel mann som ble drept i Florø i april.

En 40 år gammel mann ble funnet livløs i et hus i Florø 2. april. Mannen ble kort tid etter erklært død. En 22 år gammel mann ble pågrepet og siktet for drapet.

Ifølge en fersk fengslingskjennelse har siktede i avhør erkjent at han slo 40-åringen i hodet med en metallgjenstand. 22-åringen har videre forklart at han følte seg truet på livet.

annonse

Mannens forsvarer, advokat Frode Sulland, sier til TV 2 at han ikke vil utdype hva slags metallgjenstand det er snakk om, eller hva det var som ledet fram til det angivelige drapet.

Onsdag ble det klart at 22-åringen blir sittende i varetekt i ytterligere fire uker.

I slutten av juni ble det klart at politiet løslater en 40 år gammel mann, som også var siktet for drapet, siden mistanken mot denne mannen er svekket. Siktelsen mot mannen er imidlertid opprettholdt. Mannen nekter straffskyld.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon