Et ferskt offer for Antifas versjon av dialog. Portland, 29. juni. Foto:NgGetty Images/AFP
annonse

President Donald Trump vurderer å plassere den antifascistiske ytre-venstregruppa Antifa på USAs terrorliste.

Trump har gjentatte ganger kritisert gruppa, sist på et valgmøte i North Carolina der han kalte dem «syke, dårlige folk».

– Det vurderes å erklære ANTIFA, den feige radikale venstre sprø gruppa som går rundt og slår folk i hodet med baseballkøller, en større terrororganisasjon, sammen med MS-13 og andre, tvitret Trump lørdag.

annonse

De republikanske senatorene Ted Cruz og Bill Cassidy la i midten av juli fram en resolusjon der de krevde at gruppa settes på terrorlista. De kalte gruppa en gruppe som «bekjemper fascisme med fascisme».

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon