Foto: Frank Rumpenhorst/dpa via AP
annonse
annonse

En åtte år gammel gutt har omkommet, etter å ha blitt knuffet foran et tog i den tyske byen Frankfurt am Main mandag klokken ti om morgenen. 

NTB har rapportert om hendelsen, men har utelatt opplysninger om den mistenkte mannens landbakgrunn. Det samme også flere andre medier, deriblant Aftenposten og VG gjort seg skyldige i.

Mannen er oppgitt som en migrant med eritreansk statsborger, skriver RP Online. Også Bild bekrefter at det dreier seg om en mistenkt gjerningsmann av afrikansk opphav. Det er foreløpig uklart hva motivet var.

annonse

Les også: Tyskland: Vanskelig å få utvist kriminelle uten gyldig opphold

Forsøkte også å drepe moren

Gjerningsmannen skal også ha dyttet den avdøde guttens mor, som klarte å overleve ved å rulle mellom sporene. Gutten klarte ikke dette, og døde på stedet. Moren er nå i sjokk. Bevis tyder på at det eritreiske statsborgeren forsøke å drepe en tredje person også.

– Bevis tyder på at gjerningsmannen deretter forsøkte å knuffe ytterligere en person på sporene, sier politiets talsperson, ifølge nyhetsformidleren BZ. 

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon