Zlatan Ibrahimovic er bøtelagt for å forsøke å filme til seg en fordel. Foto: Janerik Henriksson/TT / NTB scanpix
annonse
annonse

Disiplinærutvalget i Major League Soccer (MLS) har bestemt seg for å straffe den svenske stjernen Zlatan Ibrahimović for forsøk på å filme til seg en fordel.

Det kommer fram på ligaens hjemmeside.

LA Galaxy hadde lite å stille opp med i sin siste ligakamp mot Portland, en kamp de til slutt tapte 0-4. Vondt ble til verre fredag da det ble kjent at Zlatan blir bøtelagt for en hendelse som oppstod i det 50. minutt.

annonse

I nærkamp med vertenes midtstopper Julio Cascante, gikk Zlatan enkelt i bakken inne i sekstenmeteren. For enkelt, mente disiplinærutvalget.

– Disiplinærutvalget har bøtelagt LA Galaxy sin angriper Zlatan Ibrahimović med en hemmelig sum etter å ha funnet ham skyldig i filming, skriver MLS.

Dette er andre gang på kort tid at Zlatan må punge ut for usportslig opptreden. I lokaloppgjøret mot Los Angeles FC, hvor han scoret hat trick i 3-2-seieren, ble han straffet for det samme.

– Jeg kjenner at jeg blir gransket i hver kamp. Jeg kjenner meg jaget og det er ikke ok, for jeg spiller min type fotball og må kjenne meg fri i den, skal Zlatan ha uttalt til LASports Access, ifølge Expressen.

annonse

37-åringen slapp imidlertid unna med en advarsel for den mye omtalte albuen i ansiktet på Mohamed El Monir.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon