Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
annonse
annonse

Det har blitt funnet bilrester i overflatesøket som ble gjort av de frivillige i Jølstravatnet lørdag. Om lag 60 frivillige deltok i hver av de to søkerundene.

– Vi har funnet diverse deksler som kan stamme fra bunnplater på bil. Vi vet foreløpig ikke om delene tilhører den aktuelle bilen, det er noe politiet vil kartlegge, sier utrykningsleder for aksjonen, Arve Dvergsdal, til NTB ved 19-tiden lørdag kveld.

Det var TV 2-nyhetene som først meldte om funnet lørdag kveld.

annonse

Det er brannvesenet i Jølster som koordinerer de frivillige i søket etter mannen i 50-årene som er meldt savnet etter at en bil ble tatt av jordskredet over fylkesvei 451 ved Årnes i Jølster tirsdag kveld.

– Vi håper at vi klarer å finne han, sier Dvergsdal i brannvesenet.

Han forteller om stor interesse fra lokalbefolkningen om å delta i søket. Både på vann og langs land.

Lørdag deltok cirka 60 personer i hver av de to rundene. Det første søket begynte med 23 båter klokken 8 om morgenen. I andre runde, som startet klokken 16, deltok 22 båter. Hvert av søkene varte i om lag fire timer.

annonse

– Vi kjører samme opplegg i morgen, og det er mange som har sagt at de vil stille i morgen også. Det er viktig å være på vannet, sier Dvergsdal.

Han forteller om gode søkeforhold lørdag, spesielt om kvelden. Alt som plukkes opp fra vannet vil bli gitt videre til politiet.

Politiet gjenopptar det organiserte søket mandag, og da vil det også bli lett under vann.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon