Illustrasjonsbilde. Foto: Per Løchen / NTB scanpix
annonse

En lang SMS fra en meget bekymret og sinna kamerat ble til følgende korte artikkel. Den beskriver noe av den frustrasjonen mange av oss føler med tingenes tilstand:

Jeg mener at den ukritiske implementeringen av menneskerettigheter og minoritetshensyn i hele EU samt i det norske rettssystemet bidrar til at rettsvesenet er blitt helt hjelpeløse og dynges ned av meningsløse og kostbare saker, spesielt migrantsaker satt i verk av radikale NGOer og deres aktivistadvokater.

Dette kombinert med akademia som er infisert av radikale krefter, og som spyr ut politisk ferdig farget ungdom. Påvirkningen starter allerede i barnehagen med sertifisering opp og i mente av ansatte, rundt pedagogisk barneoppdragelse der det bl.a. er ulovlig å avstraffe uakseptabel oppførsel noe som tidligere var helt uproblematisk når barna gikk over streken.

annonse

Les også: Det neste er vel at 5-åringer i barnehagene streiker for åpne grenser og fri folkevandring

Dette medfører at samfunnet utdanner mennesker som er fullstendig uegnet både til selv å oppdra barn, men også er uegnet til å ta vare på seg selv fordi de aldri har fått satt grenser og følt konsekvensene av egne handlinger.
Jeg mener det er kortversjonen av hvorfor vi har kommet i en så håpløs situasjon.

Og bare for å plage deg litt mer kan jeg også nevne at en etat som har gjennomgått en voldsom radikalisering er politietaten. Kriminolog Thomas Mathiesen har vært aktivt brukt som foreleser, forfatter og åndelig bidragsyter til politiutdannelsen.
Han har en fullstendig forskrudd virkelighetsoppfatning der det alltid er offeret som egentlig er skyld i forbrytelsen. Hans forskrudde meninger og ideologier er blitt brukt som pensum i flere tiår på politiskolene i Norge. Det er således ikke rart at etaten er fullstendig feminisert og ute av stand til å løse andre utfordringer enn farts- og parkeringsovertredelser.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.