Illustrasjonsfoto: Pixabay/Imagine_Images
annonse
annonse

Vi kan avslutningsvis i dag glede våre lesere med noe så sjeldent som et isbjørnfoto som resten av norske medier ikke vil vite noe av. Med unntak av Svalbardposten som hadde lokalnyheten 24. mars sammen med et avstandsfoto av isbjørnens ankomst.

Foto: Bjørnøya Meteorologiske stasjon

Denne politisk ukorrekte isbjørnen kom vandrende inn fra den påstått bortsmeltede isen i Barentshavet, til meteorologenes stasjon nord på Bjørnøya 8. mars, hvor den forkludret stabens planer om en utendørs filmkveld. Meteorologene måtte pent se film innendørs denne kvelden.

Susan Crockford rapporterer at dette er første gang siden 2011 iskanten i Barentshavet er så langt sydpå at isbjørnene kan vandre i land. Det viste seg at i flere uker i mars måned, etter lite isdekke i januar og februar, var Bjørnøya omkranset av tettpakkede ismasser, noe medier som NRK, NTB og mange andre selvsagt ikke kunne tillate seg å informere leserne om.

annonse

Vanligvis elsker media isbjørnen, men dette ble for sterkt. Myten om klimakrisen må opprettholdes for enhver pris.

Innlegget ble først publisert hos Klimarealistene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon