Frps Jon Helgheim legger skylden på naive sosialister etter bilbrannhelg i Oslo.
annonse
annonse

– Jeg er dessverre ganske sikker på at de skyldige ikke heter Jørgen, Petter og Vidar, sier stortingsrepresentant Jon Helgheim etter bilbrannene i Oslo Øst i helgen. 

Ifølge politiet ble begge bilene som stod i full fyr i Oslo lørdag, påtent av gjerningsmenn som enda ikke er funnet.

Det har til sammen vært fem bilbranner i Oslo på ett døgn. To av dem skjedde på Tøyen i Oslo natt til lørdag og to biler brant på Kampen i Oslo lørdag formiddag.

annonse

– Brannen er nå slukket. Politiet er i kontakt med vitner, og bilen vil bli tauet inn for videre tekniske undersøkelser. Det er for tidlig å si noe om brannårsak, og om det er sammenheng mellom bilbrannene som har vært, skrev Oslopolitiet på Twitter.

Innvandrere

På Facebook reagerer Frp-politiker Jon Helgein på bilbrannene og legger skylden på naive sosialister i SV.

annonse

– Er det tilfeldig at det har vært en rekke bilbranner i Oslo rett etter at nyttige idioter fra SV og lignede startet et hylekor mot politiet fordi politiet gjorde jobben sin på Bogerud?
Målet til kriminelle innvandrere er å skape antiholdninger mot politiet. Med naive sosialisters hjelp, så lykkes de, skriver han.

Det er ikke kommet informasjon fra politiet om det er innvandrerungdom som står bak bilbrannene, og Helgheim ble konfrontert om dette i sitt eget kommentarfelt.

– Kan ikke se at det står noe om at det er innvandrerungdom som står bak disse bilbrannene, skrev en person.

– Jeg er dessverre ganske sikker på at de skyldige ikke heter Jørgen, Petter og Vidar, svarte Helgheim.

annonse

Politiet opplyser at det vil bli opprettet sak på alle de de fem bilbrannene. En del av etterforskningen vil se på om det er en sammenheng mellom nattens og dagens branner.

Brannene på Kampen og Tøyen er et område i Oslo med høy andel innvandrere.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon