Illustrasjonsfoto: Pixabay/Free-Photos
annonse
annonse

Menneskeskapt global oppvarming. Klimaforandringer. Klimaflyktninger, vannmangel, bestander og arter som dør ut. Tørke. Lite fisk i havet etc. Det er mange nok problemer rundt om i verden, men ingen snakker om den virkelige årsaken til at alt dette og mer til skjer.

Vi er alt for mange mennesker på denne planeten.

Hvorfor snakker ingen om det? Istedet snakker man om grep som må tas, det vil si skatteøkninger i form av «grønne skifter», omlegginger og bytte av energikilder og drivstoff. Hva er grunnen til at man ikke snakker noe om den reelle grunnen til at disse tingene oppstår?

annonse

Naturen har en egen måte å beholde bestanden av arter på et passende nivå. Mennesket har i nyere tid klart å omgå dette ved hjelp av vaksiner, medisiner og andre teknologiske hjelpemidler. Spørsmålet er om vi har gjort oss selv og kloden vi lever på en bjørnetjeneste ved ikke å følge Darwins lover. Den sterkestes rett.

Les også: Kommune tilbyr 50.000 kroner til tomtekjøpere som får barn

Ved å holde liv i alt og alle som ellers hadde dødd av naturlige årsaker, og som så igjen formerer seg, så har vi selv skapt de problemene vi ser i dag. I en stadig mer feminisert verden hvor man skal tenke med følelsene og ikke med logikk, så utsetter man seg for vreden til naturen. For naturen tar igjen. Vi vet bare ikke når og helt hvordan.

annonse

Vanligvis bryter det ut sykdom blant en art som har økt for mye og for fort. Den vil dermed på en naturlig måte reduseres inntil det er få individer igjen og sykdommen forsvinner så. Deretter kan bestanden ta seg opp igjen. Menneskene har våpen mot dette. Våpen vi bruker svært uvettig. Ved å stanse den naturlige måten å redusere en art på, så blir arten som et virus å regne. Den blir til fare for hele kretsløpet.

Men dette er det ikke politisk korrekt å si i dagens verden hvor skyggelueradden forsøker å true alle som fortsatt ikke er blitt numme i topplokket. Det er en grunn til at liv har eksistert på denne planeten i milliarder av år, og det er ikke menneskenes skyld for å si det sånn. Så lenge man ikke griper fatt i problemet der problemet er, så får man selvsagt ikke gjort noe med det heller. Problemet vil da bare eskalere.

Klimaaktivistene sier at temperaturen har økt merkbart på jorda etter den industrielle revolusjonen. Hvorfor det tro? Forurensing fra fabrikker etc? Fra menneskets begynnelse for flere hundre tusen år siden og inntil jordbruket tok til var det ikke mange mennseker på jorda og ikke ble de særlig gamle heller. De kunne dø kun av en tannbetennelse. Det er anslått at omtrent fire millioner mennesker levde på jorda for 12 000 år siden. Befolkningsveksten var svært langsom og for 2000 år siden hvor vi starter vår tidsregning, var verdens folketall sannsynligvis rundt 200 millioner. Folketallet rundt 1750 var sannsynligvis 750–800 millioner. Det betyr at vekstraten i gjennomsnitt må ha vært rundt 0,1 prosent i året fra år 1 fram til midten av 1700-tallet.

Fra midten på 1800-tallet var det nesten 1,2 milliarder mennesker som befolket Jorden. Det var da teknologien startet sitt inntog. I dag er det nesten 8 milliarder mennesker på jorda. Er det rart at det blir problemer? Fabrikker og forurensing gjør selvsagt sitt til å forsure og ødelegge, men hvis det ikke er så mange mennesker som lever, så er det heller ikke så mye forurensing. Selv om dette må være innlysende så oppfordrer altså landets statsminister norske kvinner til å få flere barn.

Hva er galt med å adoptere ett av utallige millioner barn rundt om i verden uten vann, mat og foreldre?

Den naive forestillingen om at vi, mennesket, skal klare å lure naturen ved å bruke følelser, kommer vi alle til å få smake.

annonse

Og den smaken vil bli sur – svært sur.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon