Dette bildet som er offentliggjort av politiet viser T-skjorten, parykken og masken gjenglederen brukte da han forsøkte å rømme fra fengselet. Foto: Rio de Janeiro Penitentiary Administration Secretariat via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Den brasilianske gjenglederen Clauvino da Silva forsøkte lørdag å rømme fra fengselet han holdes i, utkledd som sin egen datter.

Ikledd en silikonmaske, en lang mørkhåret parykk, briller, stramme bukser, BH og en rosa T-skjorte forsøkte den 42 år gamle mannen å forlate fengselet Gericinó vest i Rio de Janeiro, skriver The Guardian.

I en uttalelse søndag sier politiet at han til slutt ble oppdaget fordi han oppførte seg nervøst.

annonse

Rømningsforsøket skal ha skjedd samtidig som hans 19 år gamle datter besøkte ham i fengslet, og politiet tror at han planla å la henne bli igjen der. De undersøker nå om datteren var med på stuntet. Ifølge New York Post undersøkes det også om en annen kvinne som er gravid og derfor ikke ble kroppsvisitert, var personen som smuglet kostymet inn.

Den dømte narkotikalangeren var en av lederne for Red Command, en av Rios mektigste kriminelle gjenger som kontrollerte store deler av narkotikahandelen.

Etter rømningsforsøket er 42-åringen overført til et høysikkerhetsfengsel hvor han også vil få disiplinærstraff, ifølge lokale myndigheter.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon