Tilstanden til den franske seksåringen som søndag ble kastet ned fra ellevte etasje ved Tate Modern-galleriet i London søndag, var natt til tirsdag fremdeles kritisk, men stabil. Foto: Yui Mok / PA / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

En 17-årig gutt er siktet for drapsforsøk og må møte i retten etter at en seks år gammel gutt falt fra takterrassen i ellevte etasje på Tate Modern i London.

Ifølge Sky News skal 17-åringen møte tirsdag for ungdomsdomstolen Bromley Youth Court.

Seksåringen, som er fransk og var på besøk i London sammen med familien, ble funnet på taket av galleriets sjette etasje søndag ettermiddag. Han skal ha blitt kastet fra en utsiktsplattform på Tate Modern art gallery, en av Storbritannias mest populære turistattraksjoner.

annonse

Politiet oppfordrer fremdeles vitner til å melde seg om de har sett noe av det som skjedde på taket av Tate søndag, der flere opplyser å ha sett en gutt kaste en annen fra taket.

Tilstanden for den skadde seksåringen er fremdeles stabil, men kritisk. Han befinner seg på sykehus med familien sin, der de får oppfølging fra støtteapparat.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon