Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Lørenskog for snart ti måneder siden. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Bistandsadvokat Svein Holden og Øst politidistrikt holder tirsdag hver sine pressekonferanser der de skal orientere om forsvinningssaken i Lørenskog.

Holden, som er bistandsadvokat til familien til Anne-Elisabeth Hagen, skal holde pressekonferanse i advokatfirmaet Hjorts lokaler i Oslo klokken 12. To timer senere holder Øst politidistrikt sin, på Skedsmo politistasjon i Lillestrøm.

– Vi har snakket med politiet og blitt enige om at dette var en naturlig rekkefølge, sa advokat Svein Holden til NTB mandag. Han ønsket ikke å gå nærmere inn på hva han skal legge fram under pressekonferansen.

annonse

Det har gått snart ti måneder siden 68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Sloraveien på Lørenskog i Akershus 31. oktober i fjor.

I slutten av juni gikk Øst politidistrikt ut med at de hadde gått bort fra hovedhypotesen om at Hagen ble utsatt for en økonomisk motivert kidnapping. Politiet mener heller at det er snakk om et drap og en fingert kidnapping.

VG skrev i forrige uke at den angivelige motparten skal ha tatt kontakt med Hagens familie i juli. Flere uavhengige kilder opplyser til avisen at Tom Hagen har betalt over ti millioner kroner for å få bevis på at kona lever. Til tross for den angivelige betalingen skal familien fortsatt ikke fått noe livsbevis. Kontoen som pengene ble betalt til, har politiet så langt ikke klart å spore, ifølge opplysninger avisen har fått.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon