Foto: Scan-Foto: Jan Greve
annonse
annonse

Det har gått hull på en drivstofftank i Lørenskog, og i overkant av 20.000 flybensin har lekket ut.

Årsaken til lekkasjen er at en boringsmaskin boret hull i drivstofftanken ved luftambulansens helikopterbase i Lørenskog, skriver Romerikes Blad.

Administrerende direktør Rune Stark-Olsen ved NLA Solutions AS, et datterselskap av Stiftelsen Norsk Luftambulanse, sier hendelsen skjedde i forbindelse med geologiske grunnundersøkelser. Han beklager for det som har skjedd.

annonse

De som skulle bore var klar over at det var et drivstoffanlegg i området, men dessverre fikk vi feilaktig informasjon fra grunneier om hvor denne tanken var plassert, forteller Stark-Olsen.

Grunneier er Oslo universitetssykehus, og pressevakt Hedda Holth skriver i en epost til avisen at det er leit det som har skjedd.

Det jobbes nå med å begrense skadene, skriver Romerikes Blad. Brannvesenet har lagt ut lenser som suger opp og demmer for drivstoffet som har rent ut i Fjellhamardammen og Fjellhamarelva.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon