Patrick Crusius, siktet for mord for en masseskyting i en Walmart-butikk i El Paso. Kreditt: Reuters
annonse
annonse

Moren til 21-åringen som drepte 22 personer på et kjøpesenter i El Paso, sier hun kontaktet politiet for flere uker siden, bekymret fordi sønnen hadde våpen.

Det sier familiens advokat Chris Ayres onsdag. Ifølge Dallas-advokaten skal politiet ha blitt oppringt flere uker før massakren på Walmart i El Paso i Texas sist lørdag.

Ayres ønsker ikke å gi detaljer til nyhetsbyrået AP utover å bekrefte at moren til Patrick Crusius ringte politiet i forstaden Allen i Dallas, der han bodde. Til CNN har Ayres og kollega R. Jack Ayres forklart at moren til Crusius ringte politiet for å spørre dem om en AK-rifle sønnen hadde.

annonse

Ifølge advokatene skal moren kun ha vært ute etter informasjon og ikke ha ringt fordi hun trodde sønnen utgjorde en trussel mot noen. Moren skal heller ikke ha oppgitt navnet sitt eller ha navngitt sønnen i samtalen.

Politibetjent Jon Felty i Allen-politiet sier han ikke kjenner til samtaler og at det ikke er registrert noen slik samtale.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon