Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Etter at flere interne notater fra Arbeiderpartiets ledelse har lekket ut til mediene, skjerper partiet rutinene, skriver Dagens Næringsliv.

Torsdag omtalte VG et internt dokument fra partiets valgkampledelse om hvordan Gro Harlem Brundtland skulle brukes til å kapre velgere gjennom å angripe Frp-nestleder Sylvi Listhaug og statsminister Erna Solberg i valgkampen.

Fredag omtalte Dagens Næringsliv et annet internt notat hvor det kommer fram at Arbeiderpartiet er bekymret for at Senterpartiet blir større enn Ap i enkelte kommuner, at de vil samarbeide med borgerlig side og at de mobiliserer både LO i Fagforbundet for å hindre dette.

annonse

– Som et viktig ledd må derfor både LO og Fagforbundet utfordre Sp på hvor de vil samarbeide, kommer det fram av notatet som er utarbeidet for valgkampledelsen av Amund Vik i juli.

Fredag ettermiddag sier Ap-leder Jonas Gahr Støre til Dagens Næringsliv at partiet nå gjør tiltak og skjerper rutinene for å hindre at interne notater kommer på avveie.

– Det er mange dokumenter som skrives i en valgkampstab. De er ment for internt bruk og bør forbli det, sier Støre.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon