Bilde fra 2015 av terrorsiktede Philip Manshaus. Foto: Framtida.no / NTB scanpix
annonse
– Vår familie vil takke det islamske miljøet for omtanken som er vist, sier faren til den terror- og drapssiktede Philip Manshaus.
annonse

Faren til den siktede, som også er stefaren til den drepte 17-åringen, har fått oppnevnt Vibeke Hein Bæra som bistandsadvokat.

Familien, ved moren til den avdøde og faren til siktede, er gjort kjent med at leder i Islamsk Råd Norge, Abdirahman Diriye, kondolerte de pårørende i en uttalelse.

Dette synes familien var svært hyggelig, og de setter stor pris på det, opplyser Bæra, som videreformidler følgende uttalelse fra familien:

annonse

«Vår familie vil takke det islamske miljøet for omtanken som er vist. Familien uttrykker sterk avstand fra hendelsen utført av et av våre familiemedlemmer og som har rammet oss så sterkt. Vi er lettet over det begrensede omfang det dog fikk for dem som befant seg i moskeen. Å bygge broer og gjensidig respekt føles som det eneste rette for oss.»

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon