Foto: Lise Åserud / SCANPIX .
annonse

Min gode venn og kollega Jan Simonsen er død.

Det var med stor sorg jeg i dag mandag den 12. august mottok dødsbudskapet om at min gode venn, partikollega og tidligere stortingskollega, Jan Simonsen, i en alder av 66 år er død etter at han måtte gi tapt kampen mot kreften.

Jan Simonsen var et god medmenneske som av folket i Rogaland ble valgt som stortingsrepresentant i hele 16 år, fra 1989 til 2005.

annonse

Jan Simonsen var også nestleder i Fremskrittspartiet, noe han også ble for Demokratene etter at han i 2001 ble ekskludert fra Fremskrittspartiet og meldte overgang.

Mine tanker og kondolanser går i dag til Jan Simonsens bror Åge, og alle venner og kjente i inn og utland som Jan var så glad i – og til alle hans venner i politikken og i det sosiale liv som nå har mistet en god og klok venn, som vi alle hadde så kjær. Fred over Jan Simonsens gode minne.

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon