– Halvparten av oss bor på bygda, den andre halvparten bor i byen. Vi må ha en politikk for alle, sa Ap-nestleder Bjørnar Skjæran under partitimen til Arbeiderpartiet under Arendalsuka tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran hamret løs på regjeringens distriktspolitikk i Arendal tirsdag. Talen ble omtalt som den ferske nestlederens «eksamen».

– Halvparten av oss bor på bygda, den andre halvparten bor i byen. Vi må ha en politikk for alle. Trusselen mot oss på bygda er selvsagt ikke byen eller byfolk, men en regjering som er helt uten en aktiv distriktspolitikk, sa Skjæran, som kritiserte at en rekke statlige arbeidsplasser er flyttet fra Helgeland der han bor.

Skjæran var den eneste fra partiledelsen som var til stede under Arbeiderpartiets tildelte partitime i Arendal tirsdag. Leder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik var i begravelsen til Malviks ordfører Ingrid Aune.

annonse

Enkelte partifeller hadde omtalt talen som Skjærans «eksamen». Han ble valgt til nestleder på landsmøtet i april.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon