En stor leteaksjon har pågått i jungelen i Malaysia etter den savnede jenta. Her er redningsmannskapene i aksjon søndag. Foto: FL Wong / AP / NTB scanpix

En død person som er funnet i en regnskog i Malaysia, er en 15 år gammel europeisk jente som ble meldt savnet etter at hun forsvant på ferie med familien sin.

annonse

Politisjef Mohamad Mat Yusop i delstaten Negeri Sembilan bekreftet tirsdag at det er savnede Nora Quoirin som er funnet i regnskogen. Jenta hadde både irsk og fransk statsborgerskap.

– Familien har bekreftet at det er Nora, sier politisjefen til nyhetsbyrået AFP.

Det vil onsdag bli foretatt en obduksjon av jenta, opplyser han videre.

Den savnede tenåringsjenta ble funnet i regnskogen i nærheten av feriestedet Dusun, hvor familien var på ferie. Den 15 år gamle London-jenta ble meldt savnet 4. august.

Over 350 personer har deltatt i søket i den tette jungelen, med støtte fra helikoptre, droner, sporhunder og dykkere. Sjamaner har gjennomført ritualer i et forsøk på å finne 15-åringen. Politiet har på sin side fått bistand fra Storbritannia, Irland og Frankrike.

Nora Quoirin bodde med familien sin i London.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.