FrP-leder Siv Jensen holder sitt partilederforedrag på Litteraturhuset tirsdag ettermiddag. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
annonse
annonse

Siv Jensen (Frp) mener at sosialistiske politikere kamuflerer sitt egentlige formål ved å bruke klimakampen som skalkeskjul.

Jensen, som poengterte at hun tror på menneskeskapte klimaforandringer, refererte til Ketil Solvik-Olsen og Sylvi Listhaugs teori om vannmelon-strategien: Grønn utenpå og rød inni, under sitt partilederforedrag på Litteraturhuset i Oslo, skriver Dagbladet.

Les også: Siv Jensen mener flyskam er «sosialisme i nye klær»

annonse

MDG politikeren Une Bastholm, mener Jensen bedriver «konspirasjonsteorier som finnes på det mørkeste nettet». Frp-lederen tviholder imidlertid på at Bastholm og hennes parti er sosialister.

– Sosialisme er sosialisme, selv om man grønnvasker den. Hvis ikke Bastholm liker å bli kalt sosialist så er det rart at det stort sett er sosialister MDG samarbeider med, sier hun.

Arbeiderpartiet, SV og Rødt får betegnelsen «kamuflerte sosialister og formyndere i Norge i dag», og Raymond Johansen ble så provosert av dette at han mener Erna Solberg må på banen for å rydde opp. Byrådslederen i Oslo mener at Siv Jensen med disse utspillene bare bidrar til å ytterligere øke polariseringen i folket og å sette spørsmålstegn ved klimaentusiastenes egentlige agenda.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon