Adrian ble Liverpools helt i supercupfinalen mot Chelsea onsdag. Spanjolen reddet straffen til Tammy Abraham. Foto: Thanassis Stavrakis / AP / NTB scanpix
annonse

Liverpool står overfor en mulig keeperkrise før bortekampen mot Southampton. Med Alisson allerede ute er Adrián usikker etter å ha blitt taklet av en supporter.

Den spanske reservekeeperen ble helten da Liverpool slo Chelsea på straffer i den europeiske supercupfinalen i Istanbul onsdag. Likevel gikk ikke feiringen helt som planlagt for målvakten.

– En banestormer skled og sparket ankelen hans. I går hadde han en hevelse. Da jeg snakket med ham i dag, sa at han det gikk mye bedre, men vi må vente og se, sa manager Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

annonse

En keeperskade er dårlig nytt for Liverpool. I serieåpningen mot Norwich måtte førstekeeper Alisson forlate banen med en leggskade før pause.

Dersom Adrián ikke blir klar til lørdagens møte mot Southampton, kan det bli duket for Andy Lonergan mellom stengene. 35-åringen spilte sju kamper på lån i Rochdale på nivå tre forrige sesong.

En annen mulighet er 20 år gamle Caoimhin Kelleher.

– Vi må finne en måte å vinne lørdagens kamp. Lonergan trener med Kelleher, og vi har dem dersom vi må ta et valg. Kelleher har potensial, men er ikke 100 prosent klar. Vi får se, sa Klopp.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.