Partilederdebatt under Arendalsuka. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Årets store politiske festival er over, og Arendalsuka går i gang med å finne den nye lederen som skal overta etter Øystein Djupedal.

annonse

Til tross for de store menneskemengdene som nesten har gjort det umulig å komme seg fram til tider, har ordfører i Arendal, Robert Cornels Nordli (Ap), ingen planer om å begrense eller gjøre uka mindre i framtiden. Han anslår at det har vært flere besøkende og deltakere enn under tidligere Arendalsuker.

– Dette er det beste arrangementet vi har hatt noensinne, sier Nordli. Han er også leder av rådet for Arendalsuka. De endelige besøksstallene er så langt ikke kjent.

Arendalsuka startet med den TV-overførte partilederdebatten mandag. I løpet av uka har det vært over 1.200 arrangementer og debatter, og fredag pakkes teltene ned for denne gangen.

Styret begynner nå arbeidet med å finne en ny festivalleder som skal overta etter Øystein Djupedal, som går av ved nyttår.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.