Stephan Protschka. REUTERS/Michele Tantussi
annonse
annonse

Medlem av AfD i den tyske Forbundsdagen, Stephan Protschka, mener tyskerne er i ferd med å bli beskyttelsessøkere i sitt eget land.

Det har de siste månedene vært flere eksempler på at innfødte tyskere har blitt voldelig angrep, kastet ned på tog perronger og drept av innvandrere og utlendinger, uten noen som helst provokasjoner eller begrunnelser.

Hendelsene er grundig omtalt blant annet på Resett. Det var 29. juli den alvorligste hendelsen fant sted. En mann fra Eritrea dyttet en åtte år gammel gutt og moren foran et innkommende høyhastighetstog på Frankfurt sentralstasjon. Mens kvinnen klarte å redde seg i siste sekund, ble barnet hennes fanget av ICE-toget og rullet over.

annonse

Les også: Tysk politi: Barn døde etter å ha blitt dyttet foran tog i Frankfurt

Ingen beskyttelse for tyskere

Stephan Protschka sier på AfDs hjemmeside at han og familien hans er rystet. Han mener at den tyske staten igjen og igjen beviser at den ikke makter eller vil beskytte selv sine yngste innbyggere. Stadig flere tyskere har behov for beskyttelse, men det er ikke noen beskyttelse for dem, men den tyske AfD-politikeren.

annonse

Denne saken ble skrevet av Jan Simonsen. Han gikk bort 12. august. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon