Barcelona' Luis Suárez slet i serieåpningen. Foto: Alcoba Beitia / AP / NTB scanpix.
Barcelona's Luis Suarez reacts during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, northern Spain, Friday, Aug. 16, 2019. (AP Photo/Ion Alcoba Beitia)
annonse

Luis Suárez måtte forlate banen etter 37 minutters spill i 0-1-tapet for Athletic Bilbao fredag. Det er uvisst når spissen fra Uruguay er tilbake på banen.

Barcelona sier at det er snakk en skade i den høyre foten uten å spesifisere det noe nærmere. Fra før har klubben Lionel Messi ute med en leggskade, og Messi var heller ikke med mot baskerne. Messi ble skadd under trening tidligere i august.

Suárez ble erstattet av nysigneringen Antoine Griezmann i midtspissrollen, men heller ikke franskmannen kunne gjøre noe med at Athletic Bilbaos 38-åring Aritz Aduriz scoret på et flott brassepark i det 83. minutt med sin første berøring på ballen etter at han ble byttet inn.

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon