SV og Marianne Borgen starter nasjonal valgkamp. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Resett har gjort noen små intervjuer med noen lokalpolitikere før kommunevalget den 9. september. De aller fleste har vært veldig hyggelige og har svart oss. Det har vært politikere fra FrP, Høyre og Senterpartiet.

annonse

Vi ønsker å takke alle disse og håper at de gjør et godt valg.

Dessverre er ikke alle like samarbeidsvillige. Resett har gjort flere forsøk på å få til et intervju med Oslos ordfører fra SV, Marianne Borgen. Det har blitt møtt med en øredøvende stillhet. Vi prøvde sågar å kontakte Borgens politiske rådgiver, Lena Jensen, men med samme resultat. Ikke så mye som et svar engang.

Det samme skjedde når vi kontaktet ordføreren i Skjervøy kommune, Ørjan Albrigtsen fra KrF. Han tok seg heller ikke bryet med å svare.

Som en offentlig person så burde man i det minste svare på forespørsler. Om man ikke synes noe om Resett, så er det selvsagt greit, men normal høflighet tilsier at man da sender en e-post hvor man takker høflig nei til et intervju.

Resett har omlag 50 000 unike lesere innom daglig, og vi fortsetter å vokse. Det er derfor ikke sikkert at det er lurt å boikotte, overse eller stemple oss. Vi er en nyhetsformidler med ambisjoner om å nå ut til mange flere. Ønsker du å være med å hjelpe til med dette, så lik og del våre artikler, snakk om oss på skole og arbeidsplass, og støtt oss ved å gi en donasjon eller bli medlem.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.