Illustrasjonsbilde. Foto av Kharbine-Tapabor/REX
annonse

Sosialismen og islam har funnet hverandre og det er logisk for ingen av dem produserer noe. Begge er snylterideologier. Sosialistene lever av de slemme kapitalistene og det gjør islam også da de slemme kapitalistene gjerne er vantro.

Islam og sosialisme er ikke løsningen på noe som helst og det påstår heller ingen av dem at de er. De bare påstår at de er «riktige». De er «sannheten». Men sannheten kan man ikke leve av. Den blir man ikke mye mett av.

Den utskjelte kapitalismen er egentlig ikke noe som helst. Den oppstår av seg selv. Når en fisker ror ut så fisker han 100 fisk i stedet for de 20 han trenger. Da selger han de 80 han ikke trenger til f.eks. en sauebonde som har 100 sauer i stedet for de 20 han trenger osv. Slik oppstår handel og vandel og velstand.

annonse

Islam og sosialisme skaper ikke velstand. De er opptatt av at ting skal gjøres «riktig». At alt skal følge en plan. Men naturen er ikke å følge en plan. Ting skjer i naturen. Det finnes noen prinsipper, men de er få.

Les også: Sosialismen krever ingenting annet enn lydighet

Når islam eller sosialismen legger sin hånd over et samfunn så oppstår passivitet. For forskning trenger frihet. Nyskapning trenger frihet. Mennesker trenger konkurranse. Vi må ha spilleregler som alle må følge, men disse må ikke være så kvelende at vi ikke får funnet rasjonelle løsninger.

Sosialismen er opptatt av at alle skal få likt. Og de er avhengig av en ytre fiende; kapitalisten. Den «onde». Som de allikevel er 100% avhengig av, så i praksis tilber de sin egen djevel.

Islam har det like så. De får ingen utvikling i sine land fordi all fri tanke og forretningsdrift er regulert og sensurert. Så uten frihet får heller ikke de noen velstand eller vekst. Så da reiser de til vesten. Og her prøver de å gjenopprette sitt dysfunksjonelle forbudsstyre.

Som sosialistene så elsker de forbud. Mot alt de egentlig er fullstendig avhengige av. Det hele er selvmotsigende og hyklersk.

annonse
annonse

Begge religioner/ideologier er dysfunksjonelle. Begge sier at de hater noe, men i praksis så elsker de det. Islam kommer til det vantro vesten. Sosialistene jobber hos de onde kapitalistene. Og begge bruker deres produkter med stor iver. Som de burde hate om de hadde vært tro mot sin egen ideologi.

Det er på tide at vi kaller ut keiserens nye klær. Det er på tide at vi avslører bløffen.

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon