Frp-leder Siv Jensen sier de er ferdige med forhandlinger, mens Venstre vil ønsker å fortsette samtaler om bompenger med regjeringspartiene. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
annonse
annonse

Venstre mener regjeringsforhandlingene om bompenger ikke er avsluttet. Vi anser oss fortsatt ferdige med forhandlingene, sier Frp-leder Siv Jensen.

– Det er vanskelig å kommentere på et innhold vi ikke kjenner, men Venstre har hatt to måneder på seg til å legge sine ting i bordet. Vi anser oss fortsatt ferdige med forhandlingene, sier Siv Jensen til NTB.

Les også: Bompengekrisen er bare en forsmak

annonse

Frps landsstyre sluttet seg søndag til en skisse til løsning på konflikten, men denne skissen ble kort tid senere avvist av Venstre.

Partileder Trine Skei Grande kalte onsdag Venstres stortingsgruppe inn til hastemøte om bompengekrisen.

Stortingsgruppen står fast på at regjeringsforhandlingene om bompenger ikke er avsluttet og ønsker å fortsette samtalene med de andre partiene, sa finanspolitisk talsperson Abid Raja etter møtet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon