Abid Q. Raja etter møtet i Venstres stortingsgruppe på Thon Hotell i Universitetsgata Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Venstres stortingsgruppe står fast på at regjeringsforhandlingene om bompenger ikke er avsluttet og ønsker å fortsette samtalene med de andre partiene.

annonse

– Venstre er en konstruktiv part. Vi er villige til å forhandle videre, sa finanspolitisk talsperson Abid Raja etter at et drøyt tre timer langt krisemøte mellom stortingsgruppen og partiledelsen ble avsluttet onsdag ettermiddag.

Venstre vil nå gi en tilbakemelding til de tre andre regjeringspartnerne om hva partiet mener må endres i løsningsskissen som ble lagt på bordet i helgen.

– Jeg kan forsikre alle om at vårt tilbakespill vil være bra for klimaet, luftproblematikken og trafikkproblematikken, sa parlamentarisk leder Terje Breivik etter onsdagens diskusjoner.

Detaljer ville han derimot ikke gi.

– Jeg diskuterer ikke konkrete ting i mediene, sa Breivik.

– Hva som er de konkrete tilbakemeldingene, kommer vi til å si til de tre andre samarbeidspartiene og ikke kringkaste før vi møter dem.

Frps landsstyre stilte seg søndag bak løsningsskissen og har i ettertid sagt at det er uaktuelt med nye forhandlinger om saken.

Skissen ble derimot avvist av Venstre.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.