Grande vil ikke si noe om onsdagens møter eller om responsen på pakken med nye forslag som partiet ønsker å få regjeringspartnerne med på. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

Venstre og KrF håper de fire regjeringspartiene snart blir enige om en bompengeløsning, slik at de kan snakke om andre ting i valgkampen.

Venstre-leder Trine Skei Grande vil torsdag ikke si noe om onsdagens møter eller om responsen på pakken med nye forslag som partiet ønsker å få regjeringspartnerne med på.

– Det kan jeg ikke si noe om, men vi har masse ideer om hvordan vi kan gjøre miljøet og bylufta bedre, sier hun.

annonse
KrF-leder returnerer til Oslo

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad har torsdag vært på valgturné på Sørlandet, men han returnerer til Oslo utpå ettermiddagen, opplyser Ropstads statssekretær Julian Farner-Calvert til NTB.

Til VG sier KrF-lederen at det nå haster å få på plass en bompengeløsning. Ifølge KrF-lederen er det ikke pause i arbeidet mot en løsning selv om han har vært på velgertokt på Sørlandet. Alle vil ha en løsning, sier han.

– Vi prøver å være konstruktive. Vi er opptatt av å finne gode løsninger. Folk ønsker en løsning. Det er det vi alle vil ha, sier Ropstad til avisa.

Uviss avstand

Det er ikke klart hvor stor avstanden er mellom regjeringspartiene og hvor mye som gjenstår før de kan legge fram en løsning på bompengestriden i regjeringen. Onsdag kveld møttes Venstre, KrF og Høyre for å drøfte de siste utspillene. Frp skal ikke ha deltatt, ifølge NRKs kilder.

annonse

Trine Skei Grande vil ikke kommentere overfor NTB om det har vært noen samtaler med Frp-leder Siv Jensen.

– Jeg snakker ikke om hvem jeg snakker med og hva vi snakker om. Det blir helt håpløst oss imellom hvis jeg skal holde på med det, legger Grande til.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon