Finansminister Siv Jensen (Frp) forlater Statsministerens kontor i Glacisgata fredag kveld. Etter planen skal hun drive valgkamp i Ullensaker, Lillestrøm, Lier og Drammen lørdag formiddag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.
annonse
annonse

Partilederne på borgerlig side planlegger å holde seg til det oppsatte valgkamprogrammet lørdag. Fredag avlyste de flere avtaler for å diskutere bompenger.

Inntil videre er det ingen av partilederne som har avlyst noen av programpunktene sine i helgen.

Fredag kveld får NTB opplyst at Frp-leder og finansminister Siv Jensen holder seg til avtalen om å delta på valgkamparrangementer i Ullensaker, Lillestrøm, Lier og Drammen lørdag formiddag.

annonse

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad har heller ikke endret planene sine, som er å reise til Rogaland for å besøke stands i Sola, Sandnes og Stavanger lørdag formiddag.

VG skriver at det heller ikke er noen endringer i planene til Venstre-leder og kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande. Hun skal ifølge kalenderen gå i Fredrikstad Pride.

Statsminister Erna Solberg har ikke ført opp noe offisielt program i sin kalender lørdag.

Fredag satt partilederne på Statsministerens kontor i et forsøk på å løse bompengefloken i regjeringen. For å få tid til møtene, hadde statsministeren avlyst valgkamparrangementer i Porsgrunn, Sandefjord og Skien. Grande hadde avlyst en tur til Trøndelag.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon