Finansminister Siv Jensen (Frp) forlater Statsministerens kontor i Glacisgata fredag kveld. Etter planen skal hun drive valgkamp i Ullensaker, Lillestrøm, Lier og Drammen lørdag formiddag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.

Partilederne på borgerlig side planlegger å holde seg til det oppsatte valgkamprogrammet lørdag. Fredag avlyste de flere avtaler for å diskutere bompenger.

annonse

Inntil videre er det ingen av partilederne som har avlyst noen av programpunktene sine i helgen.

Fredag kveld får NTB opplyst at Frp-leder og finansminister Siv Jensen holder seg til avtalen om å delta på valgkamparrangementer i Ullensaker, Lillestrøm, Lier og Drammen lørdag formiddag.

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad har heller ikke endret planene sine, som er å reise til Rogaland for å besøke stands i Sola, Sandnes og Stavanger lørdag formiddag.

VG skriver at det heller ikke er noen endringer i planene til Venstre-leder og kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande. Hun skal ifølge kalenderen gå i Fredrikstad Pride.

Statsminister Erna Solberg har ikke ført opp noe offisielt program i sin kalender lørdag.

Fredag satt partilederne på Statsministerens kontor i et forsøk på å løse bompengefloken i regjeringen. For å få tid til møtene, hadde statsministeren avlyst valgkamparrangementer i Porsgrunn, Sandefjord og Skien. Grande hadde avlyst en tur til Trøndelag.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.