Illustrasjonsfoto: Karl Erik Hovik Aune/ Namdalsavisa / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet kan fortsatt ikke si noe konkret om årsaken til båtulykken i Namsos tidligere denne måneden der Malvik-ordfører Ingrid Aune og kjæresten omkom.

– Det er usikkert om vi vil kunne komme fram til en sikker konklusjon omkring ulykkesårsak. Vurdering av ulykkesårsak vil være basert på ulike funn som gjøres under etterforskning av saken, og som må ses i sammenheng, opplyser etterforskningsleder Line Marthe Fuglum Juliussen i en pressemelding fredag.

Ulykken skjedde natt til 1. august. Det vil ifølge politiet ta rundt tre måneder å få de endelige obduksjonsrapportene. Havarikommisjonen har indikert at det vil ta rundt ett år å få ferdigstilt deres endelige rapport.

annonse

– I mellomtiden ønsker vi ikke å spekulere i årsaker, heter det i pressemeldingen.

Båtulykken kostet livet til Ap-ordfører i Malvik kommune, Ingrid Aune (33), og Eivind Olav Kjelbotn Evensen (43), psykolog i Namsos kommune. Evensen ble erklært død ved ankomst til sykehuset, mens Aune ble erklært død noe senere.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon