Partiet De Kristne sin valgbod i Karl Johans gate i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

De etablerte har en ganske stor fordel i valgkampen. Vi må visst etablere vårt eget lokale demokrati.

Partiet De Kristne (PDK) var ikke tilstede på folkemøte på Bjorøy fordi vi ikke fikk vite om møtet i forkant. Heldigvis ble vi invitert av Utdanningsforbundet til gårsdagens debatt.

Jeg surfet litt på NRK.no, og kom tilfeldigvis over en artikkel som sa at NRK skulle arrangere debatt på Sotra. NRK arrangerer debatt på mandag på rådhuset.

annonse

Men bare de fem største partiene blir invitert. Hvilket betyr at mellom annet nåværende ordfører i Øygarden heller ikke blir invitert.

Les også: Forlater KrF for De Kristne: – KrF er politisk korrekt

På rådhuset sier de at jeg må kontakte NRK. Etter 7-8 telefoner fikk jeg vite at debatten begynner klokken 14:12 på mandag, samt e-postadressen til arrangøren. Det er i skrivende stund fredag kveld.

Valgomaten til NRK er den eneste som nevner Partiet De Kristne (PDK) i noen av spørsmålene, enda vi har lagt inn svar til NRK ved etableringen av valgomaten. Bilde av meg er heller ikke på plass etter flere purringer.

annonse

Jammen skal vi være glad for at de første mandatene krever færre stemmer. Nok en grunn til å stemme på Partiet De Kristne!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon