Partiet De Kristne sin valgbod i Karl Johans gate i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

De etablerte har en ganske stor fordel i valgkampen. Vi må visst etablere vårt eget lokale demokrati.

annonse

Partiet De Kristne (PDK) var ikke tilstede på folkemøte på Bjorøy fordi vi ikke fikk vite om møtet i forkant. Heldigvis ble vi invitert av Utdanningsforbundet til gårsdagens debatt.

Jeg surfet litt på NRK.no, og kom tilfeldigvis over en artikkel som sa at NRK skulle arrangere debatt på Sotra. NRK arrangerer debatt på mandag på rådhuset.

Men bare de fem største partiene blir invitert. Hvilket betyr at mellom annet nåværende ordfører i Øygarden heller ikke blir invitert.

Les også: Forlater KrF for De Kristne: – KrF er politisk korrekt

På rådhuset sier de at jeg må kontakte NRK. Etter 7-8 telefoner fikk jeg vite at debatten begynner klokken 14:12 på mandag, samt e-postadressen til arrangøren. Det er i skrivende stund fredag kveld.

Valgomaten til NRK er den eneste som nevner Partiet De Kristne (PDK) i noen av spørsmålene, enda vi har lagt inn svar til NRK ved etableringen av valgomaten. Bilde av meg er heller ikke på plass etter flere purringer.

Jammen skal vi være glad for at de første mandatene krever færre stemmer. Nok en grunn til å stemme på Partiet De Kristne!

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.