Marius A. Nilsen. Foto: Fremskrittspartiet
annonse

FrP har fremmet forslag i Stortinget for å få ned strømprisen. De ville fjerne elavgiften og merverdiavgiften samt sette en makspris på 50 øre. Men det har blitt nedstemt. 

Marius A. Nilsen fra Fremskrittspartiet sitter i Stortingets energi- og miljøkomité. Han krevde svar fra statsråden om hva regjeringen skal gjøre med de høye strømprisene.

Nilsen spurte også hva de skal gjøre for å hjelpe folk flest og de som får økonomien sin ruinert, og ikke minst, hva regjeringen skal gjøre for å hjelpe næringslivet, slik at ikke bedrifter går konkurs og arbeidsplasser forsvinner.

annonse

Han venter fortsatt på svar.

Les også: Hans Andreas Limi (FrP): – Vi ønsker en «krisepakke» for vanlige folk (+)

Fotomontasje: Terje Bendiksby / NTB / Statnett / NTB

– Stabil og rimelig fornybar kraft er en av forutsetningene for å leve, virke og drive næringsvirksomhet i Norge. Mister vi tilgangen på rimelig kraft i Norge, så vil næringslivet miste konkurransekraft, og kraftkrevende industri og annen industri vil forsvinne. Det vil være en katastrofe, sier Marius A. Nilsen til Resett, og mener at EUs hodeløse energi- og klimapolitikk skal ikke ødelegge for Norge:

Kun for abonnenter

annonse

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

Tyskland legger ned sine siste atomkraftverk, midt under strømkrisen: Norske myndigheter blander seg ikke, sier statssekretær til Resett (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse