Hulk Hogan. Photo by S Meddle/ITV/REX
annonse
annonse

Wrestling-legenden Hulk Hogan tar et oppgjør med koronavaksinene.

68-åringen er den siste i rekken av sportspersonligheter som står frem som «uvaksinert». Tidligere har basketballstjernen Kyrie Irving og tennis-eneren Novak Djokovic gjort det samme.

Den spanske avisen Marca melder at Hogan, som var en av de største wrestling-stjernene på 80-tallet, har advart folk mot å ta koronavaksinen.

annonse

– Vi trenger kanskje ikke vaksinen. Betty White og Sidney Poitier ble også vaksinert. De vaksinerte faller som fluer, men myndighetene vil ikke fortelle oss det, skal Hogan ha sagt til sine 7,7 millioner følgere på Facebook.

Kommentarene hans kommer etter at han antydet at det nylige dødsfallet til skuespilleren Bob Saget var knyttet til koronavaksinen. Saget døde i forrige uke etter et hjerteinfarkt ifølge politiet. Han var fullvaksinert.

annonse

Hulk Hogan var en stor TV-personlighet på 80- og 90-tallet.

Karrieren hans innen profesjonell bryting begynte i 1977, men han fikk berømmelse etter å ha signert for World Wrestling Federation (WWF) i 1983, som nå er kjent som World Wrestling Entertainment (WWE).

Resett tar en prat med Kongsberg-mannen som kritiserte Støre: – Hvordan kan man egentlig oppnå samhold og solidaritet? (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon