Statsminister Theresa May sier det ikke blir noen avstemning i Underhuset i uka som kommer om skilsmisseavtalen med EU. Hun setter 12. mars som ny dato.
Det opplyste May om bord på flyet til EUs toppmøte med Den arabiske liga i Sharm el-Sheikh i Egypt søndag ettermiddag, ifølge Sky News og BBCs politiske redaktør Laura Kuenssberg.
Hun sier at hun fortsatt forhandler med EU, og at det derfor ville være meningsløst med en avstemning i Underhuset nå.
– Men vi skal sikre at det skjer innen 12. mars, lovte hun og la til at det fortsatt er mulig å forlate EU med en skilsmisseavtale 29. mars.
Opposisjonspolitikere og EU-tilhengere reagerer med raseri på det de mener er en kalkulert strategi for å utsette avstemningen til siste liten.
Labours brexit-talsmann kaller beslutningen toppen av uansvarlighet og et hensynsløst, uforsvarlig forsøk på å tvinge parlamentarikerne til å måtte velge mellom hennes avtale og ingen avtale.
May har hele tiden nektet å utelukke at Storbritannia kan komme til å stupe ut av EU uten noen avtale, trass i risikoen for dype økonomiske problemer på begge sider av Den engelske kanal.
Hun hevder at den eneste måten å unngå et slik scenario derfor er å støtte hennes avtale med EU.
Etter at Underhuset i januar avviste skilsmisseavtalen hun hadde forhandlet fram med EU, forsøker May å få til endringer som tilfredsstiller Underhusets bekymringer om det mest omstridte elementet i avtalen, nemlig spørsmålet om Irland-grensa.
EU står imidlertid fast på at det ikke er aktuelt å endre noe i selve avtalen.
Under møtet i Egypt skal hun ha samtaler på sidelinjen med andre EU-ledere, blant dem EU-president Donald Tusk og Tysklands statsminister Angela Merkel. Hun sier at forhandlingene også fortsetter i Brussel tirsdag.
Tre statsråder i Mays egen regjering truet lørdag med at de vil stemme for et forslag om å utsette brexit framfor å forlate EU uten en avtale, om det ikke er noe gjennombrudd om skilsmisseavtalen i løpet av uka.
May sa søndag at en utsettelse av brexit ikke løser noen ting.
– Det vil alltid komme til et punkt der vi må bestemme oss for om vi godtar avtalen som er forhandlet fram, eller ikke, sa hun.