Bidra på Resett meninger


Irriterer du deg over det du leser og hører? Kaster du deg på Facebook med en ironisk kommentar når den selvhøytidelige snakkeklassen har ytret seg? Eller hender det du sender inn et tilsvar til debattredaksjonene, men som regel får det refusert? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi ønsker gode, gjennomtenkte tekster som peker på inkonsekvens, hykleri, dobbeltmoral, selvhøytidelighet, tenkning på autopilot, politisk korrekthet og andre problematiske sider ved norsk offentlighet. Vi kommer ikke til å trykke alt vi får, men kanskje vi vurderer det som sendes inn på en litt annen måte enn de andre.

Vi ønsker oss også bidrag fra mer etablerte stemmer i offentligheten. Har dere noen litt mer vågale tanker som ikke blir så godt mottatt hos hovedstrømsmediene? Tør dere prøve dere litt utenfor deres eget fagfelt? Eller har dere en bok i trykken som fortjener litt oppmerksomhet? Send oss i så fall en tekst.

Vi kommer svært sjelden til å trykke noe som er lengre enn 5000 tegn inkludert mellomrom. Og jo kortere du skriver, desto bedre. Kontakt oss på [email protected]