København, Danmark 20170427. Politibil i København. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse

En 26-åring med antatt gjengtilknytning er pågrepet av dansk politi etter at to tilfeldige personer ble truffet av skudd i København natt til torsdag.

På en pressekonferanse torsdag formiddag bekrefter politiet i den danske hovedstaden skyteepisoden, som skjedde på Nørrebro. Den 26 år gamle mannen som er pågrepet, har ifølge politiet tilknytning til et gjengmiljø rundt Blågårds Plads.

Politiinspektør Poul Kjeldsen vil ikke opplyse hva slags gjeng det er snakk om. Tilstanden til de skadde er ikke kjent.

annonse

Før de to tilfeldige personene ble truffet av skudd, ble en annen person beskutt. Også denne mannen var et tilfeldig offer, ifølge politiet.

Ettersom politiet befant seg i området og hørte skytingen, tok det ikke lang tid før en mistenkt gjerningsmann var pågrepet. Politiet avfyrte flere varselskudd i forbindelse med pågripelsen.

Store deler av området har vært sperret av hele torsdag morgen, skriver EkstraBladet.

Ifølge avisen ble det avfyrt en rekke skudd.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]