KØBENHAVN, DANMARK 20150215. Polisens tekniker undersöker den sönderskjutna entrén till kulturhuset Krudttønden i stadsdelen Østerbro i Köpenhamn på söndagen. En vakt dödades och två poliser skottskadades vid attacken mot synagogan natten till söndagen. Polisen sköt senare en misstänkt gärningsman till döds i en skottväxling. Två personer har dödats och fem poliser skadats i två skottlossningar i Köpenhamn under lördagen och söndagen. Lars Vilks deltog i ett seminarium där den första attacken utfördes. Foto: Ola Torkelsson / TT / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Københavns politi har sendt ut en pressemelding om at soldater vil være synlige i gatene i København fra og med i morgen, fredag 29. september, melder Ekstrabladet i dag.

Innsettingen av soldater er et ledd i den danske regjeringens plan, hvor i alt 160 soldater skal avlaste politiet med vakt- og sikkerhetsoppgaver, blant annet ved grensen og på forskjellige steder i København.

Et av stedene soldatene skal være tilstede er utenfor synagogen i Krystalgade, som har vært under konstant bevoktning siden terrorangrept mot Krudttønnen og synagogen i februar 2015.

Soldatene skal avlaste politiet med totalt 128 årsverk, og skal avhjelpe ressurssituasjonen i politiet som er svært presset på grunn av bandekonflkter , grensekontroll og sikkerhetsoppgaver.

 

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]