Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Siden har ligget nede siden onsdag kveld, forteller Berlingske. Torsdag morgen var siden fortsatt utilgjenglig.

Ved utlendings- og integrasjonsministerens kontor ble det opplyst om at de opplevde en økt trafikk kl. 15.00 den 27. september. De bekrefter at det er snakk om et DDoS-agrep.
Et DDoS-angrep prøver å lukke en webside eller -server ved å overbelaste den.

Yeni Akit, et konservativt islamistisk medie fra Tyrkia har meldt at det er en gruppe som kaller seg Aslan Neferler Tim som står bak. Angrepet skal være en gjengjeldelse etter at Inger Støjberg, den danske utlendings- og integrasjonsministeren delte Knut Westergaards tegning av profeten Muhammed fra 2005 på sin facebookprofil, som en protest mot at blasfemiutstillingen “Billedstorm” på Skovgaardmuseet i Viborg sensurerte tegningen.

(Skjermdump fra Facebook)

 

 

 

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]