Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Tre unge menn ble knivstukket under et masseslagsmål på Rådhusplassen i København natt til lørdag.

Ifølge dansk politi dreier det seg om et oppgjør mellom to grupperinger, men det skal ikke være knyttet til en pågående bandekonflikt i byen.

De tre mennene som ble knivstukket, er i alderen 16–24 år. De er brakt til sykehus, men ingen av dem har livstruende skader, og det er ventet at de vil bli utskrevet i løpet av lørdagen.

– Det er tilsynelatende bare to grupper med unge mennesker som blir uenige om ett eller annet, og så er de blitt enige om å gjøre opp med bare nevene, sier etterforskningsleder Youssef Lharraki ved Københavns Politi.

– Og det er åpenbart ikke nok for en av dem, som har tatt med seg en kniv, føyer han til.

Ingen personer er foreløpig pågrepet i forbindelse med saken.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]