København, Danmark 20170811. Ubåteier Peter Madsen kommer i land i Dragør Havn den 11.august 2017 etter at ubåten hans sank i Køge Bugt. Han sier at en ulykke ombord forårsaket journalisten Kim Walls død. Foto: Bax Lindhardt / Scanpix Danmark / NTB scanpix
Del saken
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  

Dansk politi opplyser at det er gjort funn i søket etter flere levninger av den drepte journalisten Kim Wall.

Politiet vil ikke si noe om hva slags funn som er gjort, men ifølge avisen Ekstra Bladet er funnet fraktet til det rettsmedisinske instituttet i København.

Politiet har varslet en pressekonferanse lørdag klokka 10.

Dykkere søkte hele fredag i sjøen i Køge Bugt utenfor Avedøre Holme. Et forskningsskip fra universitetet i Aarhus har bistått i søket.

Fredag kveld kom skipet til land, og noe som var dekket av en presenning, ble løftet fra skipet og lagt inn i en bårebil som ventet på kaia, skriver avisen. Bårebilen skal ha kjørt fra kaia og til det rettsmedisinske instituttet i København.

Kim Wall forsvant 10. august da hun var på tur med den danske oppfinneren Peter Madsen i hans hjemmebygde ubåt. Dagen etter ble ubåten funnet i Køge Bugt mens den var i ferd med å synke. Halvannen uke senere ble kroppen til Wall funnet i sjøen, men armer, bein og hode var fjernet og er fortsatt ikke funnet.

Peter Madsen ble pågrepet og er varetektsfengslet, siktet for drap.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]