15 rekrutter drept i nytt selvmordsangrep i Kabul

AFP PHOTO / NOORULLAH SHIRZADA

– En selvmordsbomber til fots slo til da en minibuss med rekrutter kjørte ut fra militærakademiet. 15 ble drept og fire ble såret, opplyser en talsmann for departementet, Dawlat Waziri.

Fredag ble 56 mennesker drept og 55 ble såret i et selvmordsangrep mot Imam Zaman-moskeen vest i Kabul, og 33 mennesker ble drept i et selvmordsangrep mot en moské i Ghor-provinsen.

Den ytterliggående islamistgruppa IS har tatt på seg ansvaret for angrepet mot Imam Zaman-moskeen, men det er ikke kjent hvem som sto bak angrepet i Ghor eller lørdagens angrep i Kabul.

NTB-AFP

(©NTB


Publisert: okt 21, 2017 @ 4:45 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.