Afghan policemen patrol at the site of a suicide bomb attack near a Shiite mosque in Kabul on September 29, 2017. A suicide bomber posing as a shepherd blew himself up near a Shiite mosque in Kabul on September 29 killing at least one person, police said, as Muslims prepare to celebrate one of the holiest events in the Islamic calendar. / AFP PHOTO / NOORULLAH SHIRZADA
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

– En selvmordsbomber til fots slo til da en minibuss med rekrutter kjørte ut fra militærakademiet. 15 ble drept og fire ble såret, opplyser en talsmann for departementet, Dawlat Waziri.

Fredag ble 56 mennesker drept og 55 ble såret i et selvmordsangrep mot Imam Zaman-moskeen vest i Kabul, og 33 mennesker ble drept i et selvmordsangrep mot en moské i Ghor-provinsen.

Den ytterliggående islamistgruppa IS har tatt på seg ansvaret for angrepet mot Imam Zaman-moskeen, men det er ikke kjent hvem som sto bak angrepet i Ghor eller lørdagens angrep i Kabul.

NTB-AFP

(©NTB

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]